UAGESSS Bildiri Özetleri Kitabı, Tam Metin Bildiriler Kitabı ve Sergi Kataloğu yayımlanmıştır.

08-10 Eylül 2021 tarihleri arasında Online olarak gerçekleştirilen UAGESSS Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümü Uluslararası Sempozyum ve Sergisi, Anadolu’nun Geleneksel El Sanatları “Sanatçı ve Zanaatkar Buluşması” başlıklı Sempozyum’a ait Bildiri Özetleri Kitabı, Tam Metin Bildiriler Kitabı ve Online Sergi Kataloğu tamamlanarak pdf belgesi olarak yayımlanmıştır.

Aşağıdaki başlıklara tıklayarak pdf kitapçıklar ve kataloğu indirebilirsiniz.

Sempozyum Bildiri Özetleri Kitabını indirmek için Tıklayınız. UAGESSS_Bildiri Özetleri Kitabı_2021.pdf

Sempozyum Tam Metin Bildiriler Kitabını indirmek için Tıklayınız. UAGESSS_Tam Metin Bildiriler Kitabı_2021..pdf

Sempozyum Online Sergi Kataloğunu indirmek için Tıklayınız. UAGESSS_Online Sergi Kataloğu.pdf

Sempozyum Sonuç Bildirgesi İçin Tıklayınız.

Online Karma Sergiyi Ziyaret Etmek İçin Tıklayınız.

Sempozyumumuza göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımınız için teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.

Sempozyum/Sergi Düzenleme Kurulu

UAGESSS%20YAYINLAR