Uyuşturucu Madde Kullanımını Önleme Afiş Yarışması

Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve topluma verdiği olumsuz etkileri ortaya koymak ve özellikle üniversite gençliği arasında farkındalığı artırmak amacıyla "Uyuşturucu Madde Kullanımını Önleme Afiş Yarışması" düzenlenmiştir.

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI

a. Türkiye’de üniversitelerde öğrenim gören herkesi kapsamaktadır. Yarışma bireysel katılıma açıktır.

b. 18 yaşından küçük katılımcıların katılım formlarında veli/vasi onayı olması zorunludur. Bu yarışmacıların yarışmalarda dereceye girmeleri durumunda ödüllerini veli/vasileri ile birlikte almaları gerekmektedir.

c. Yarışmaya bireysel olarak en fazla 2 afiş ile katılım sağlanabilir.

d. Yarışmaya başvuru ücretsizdir.

YARIŞMA TAKVİMİ

Eserlerin Son Teslim Tarihi: 1 Mayıs 2022 Pazar günü

Jüri Değerlendirmesi: 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü

Sonuçların Duyurulması: 12 Haziran 2022 Pazar günü

ÖDÜLLER

1.lik Ödülü; ---- 15.000 TL

2.lik Ödülü; ---- 10.000 TL

3.lük Ödülü; ---- 5.000 TL

2 Mansiyon Ödülü --- 2500’er TL

TESLİM ŞEKLİ, ZAMANI VE GÖNDERİM ADRESİ

Yarışmacıların eserlerini şartnamenin 6. maddesinin e bendine uygun bir şekilde, 1 Mayıs 2022 Pazar günü saat 18.45’e kadar www.narkoyarisma.com adresinden tarafımıza göndermeleri gerekmektedir.

Şartname için tıklayınız.

EK-4-afis%CC%A7