Yansı Akademik Kariyer ve Tasarım Söyleşileri Kapsamında Evyap Grafik Tasarım Takım Lideri Eren Gürsoy ve Evyap Samsun Alan Satış Müdürü Gökmen Karaerkek Fakültemiz Öğrencileriyle Buluşuyor: Seminer: "Piyasa Gerçekleri ve Müşteri Beklentileri İlişkisinde Görsel İletişim Tasarımı", Workshop: "Ambalaj Tasarımı"

Yansı Akademik Kariyer ve Tasarım Söyleşileri Kapsamında Evyap Grafik Tasarım Takım Lideri Eren GÜRSOY ve Evyap Samsun Alan Satış Müdürü Gökmen KARAERKEK **"Piyasa Gerçekleri ve Müşteri Beklentileri İlişkisinde Görsel İletişim Tasarımı" Konusunda Seminer verecekler ve Fakültemiz Öğrencileriyle "Ambalaj Tasarımı"** konusunda Workshop yapacaklardır. Etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

SEMİNER

Konu: Piyasa Gerçekleri ve Müşteri Beklentileri İlişkisinde Görsel İletişim Tasarımı

Tarih: 12/01/2022 Çarşamba

Saat: 10.30