Ortak Dersler 5/i Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hakkında Duyuru

Rektörlüğe bağlı Yabancı Diller Bölümü tarafından koordine edilen 5/i Yabancı Dil Muafiyet Sınavı 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 10:00’da tüm akademik birimlerde yapılacaktır.

Sınavlar, öğrencinin kayıtlı olduğu okullar tarafından yürütülecek ve her öğrenci sınava kendi okulunda girecektir. Öğrenciler sınava girmek istediklerine dair dilekçelerini şahsen veya elektronik olarak 5 Ekim Salı günü saat 16:00’ya kadar kendi okullarına verecektir.

Sınava sadece yeni kayıtlı öğrenciler ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında üniversitemizde okumaya hak kazanmış ve o yılı Türkçe hazırlık okuyarak geçirmiş YÖS sınavı ile yerleştirilen yabancı uyruklu öğrenciler girebilir. Ara sınıflarda okuyan öğrenciler muafiyet sınavına başvuru yapamaz ve sınava giremez.

Sınav Tarihi: 6 Ekim 2021 Çarşamba

Sınav Saati: 10.00

Sınav Yeri: 203 Nolu Salon (Güzel Sanatlar Fakültesi, 2. Kat)

Dilekçe örneğini indirmek için Tıklayınız. Dilekçe Örneği.docx