Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Hakkında Duyuru

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda; Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF), Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde, Kariyer Merkezi organizasyonuyla 02-03 Mart 2022 tarihlerinde Samsun eski Makro Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecektir. 6 paydaş üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan fuarda Ondokuz Mayıs Üniversitesi; Amasya Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Üniversitesi ile ortak etkinlikler düzenlenecektir.

OMÜ ve paydaş üniversitelerin öğrencilerinin ve mezunlarının katılımıyla gerçekleşecek olan fuar; bölgede faaliyet yürüten kurumları, kuruluşları, işletmeleri ve üniversiteleri bir araya getirerek hem söz konusu firmaları insan kaynakları anlamında destekleme hem de katılımcı öğrencilerin meslekler hakkında detaylı bilgi alma, firmaları tanıma, girişimcilik, kendi işini kurma gibi konularda bilgilenmesini sağlayarak öğrencilere kariyer planlarına yön vermede yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Firmaların insan kaynakları yetkilileri ile iş/staj fırsatları, kariyer imkânları gibi konularda ilk ağızdan bilgi alma imkanına sahip olacak olan öğrenciler ve mezunlar ayrıca çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, mülakat simülasyonlarına, akademi-sektör iş birliğine, kariyer konuşmalarına ve firmaların insan kaynakları temsilcileriyle yapılacak görüşmelere katılma şansına sahip olacaklardır.

Ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.

Go%CC%88rsel1

Go%CC%88rsel2