Fakültemiz Öğretim Elemanları Sanal Akademik Toplantı Sonrasında 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Dereceyle Mezun Olan Öğrencilerle Canlı Yayında Buluştu

Yazar: gsf | Tarih: 27 Haziran 2020

Fakültemiz 2019-2020 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni COVID-19 Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında gerçekleştirilemedi. Ancak, fakültemiz öğretim elemanları sanal akademik toplantısı sonrasında 2019-2020 eğitim öğretim yılında dereceyle mezun olan öğrencilerle canlı yayında buluştu. Canlı yayına tüm GSF ailesi katıldı. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ali Tomak yaptığı kısa konuşmada dereceye giren ve üstün başarı sergileyen öğrencilerimizi tebrik ederek kendilerine sırayla duygu ve düşüncelerini almak için söz verdi. Daha sonra söz alan öğretim elemanlarımız dereceye giren ve mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ettiler.

Fakülte birincimiz; Resim Bölümümüzden Emine Zülal Cangi oldu.

Fakülte ikincimiz; Seramik ve Cam Bölümümüzden Melike İnce oldu.

Fakülte üçüncümüz; Resim Bölümümüzden Burak Yıldız oldu.**

Bölümlerimizde dereceye giren öğrencilerimiz aşağıdaki gibidir;

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

1. Ahmet Bekler
  2. Ahmet Buğra Usta
  3. Yağmur Kesenek

RESİM BÖLÜMÜ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

1. Emine Zülal Cangi
  2. Burak Yıldız
  3. Melike Kabacaoğlu

SERAMİK VE CAM BÖLÜMÜ DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

1. Melike İnce
  2. Ayşe Güler
  3. Nazife Aktaş

Kendilerini kutluyor ve Güzel Sanatlar Fakültesi Ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.