2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Staj Başvurusu

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında staj iki türde yapılabilecektir.

Birincisi; T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin Kariyer Kapısı kapsamında başlatmış olduğu Ulusal Staj Programı (UPS) çerçevesinde yapılabilecek. Yüz yüze yapılacak bu stajın Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2022'dir.

Ulusal Staj Programı (UPS) Başvurusu ayrıntılı bilgi için Tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

İkincisi; Öğrenciler staj yapacakları iş yeri/kurumu kendileri bulmaları ve bölüm staj komisyonundan staj yapılacak işyeri/kurumun uygunluğu için olur almaları şartıyla staj yapılabilecekler.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılında staj dersine kayıt yaptıran Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Grafik Bölümü, Seramik ve Cam Bölümü ile Endüstriyel Tasarım Bölümlerinin tüm öğrencileri yüz yüze 30 iş günü stajlarını; 25 Temmuz - 05 Eylül 2022 tarihleri arasında yapabileceklerdir.

Yukarıda belirtilen her iki staj durumuyla ilgili yüz yüze yapılacak Staj Başvuru Formları 4 Temmuz 2022 tarihine kadar Bölüm Staj Komisyonlarına teslim edilecektir.

Stajla ilgili belgeler üniversitemizin KELEM Kalite Yönetim Sistemindeki https://kalem.omu.edu.tr/ web adresinde “Dokümanlar” kısmında bulunmaktadır.

ÖNEMLİ TARİHLER

Yüz yüze Staj Başvuru Son Tarihi: 4 Temmuz 2022

Yüz yüze Staj Tarihleri: 25 Temmuz- 05 Eylül 2022

Staj Başvuru Yeri: Her öğrenci kendi bölümünün staj komisyonuna başvuru formunu verecektir.

Staj ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve açıklamalar Google Clasroom'daki 2022 Staj İşlemleri sınıfından yapılmaktadır. İlgili sınıf sayfası takip edilmelidir.

Staj Belgelerini indirmek için aşağıdaki başlıklara tıklayınız.

EK1. OMÜ Önlisans ve Lisans Staj Yönergesi

EK2. Öğrenci Staj İş Akış Süreci