“Geçmişten Günümüze Samsun’un Kültürel Değerleri" Yarışmasında Öğrencilerimizden Derece

Yazar: gsf | Tarih: 26 Aralık 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) tarafından yürütülen Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Yaratıcı Kültür Endüstrileri Genç Girişimcilerle Buluşuyor’ projesi kapsamında seminer ve ödül töreni düzenlendi. İletişim Fakültesinde düzenlenen etkinliğe; OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Proje kapsamında düzenlenen Geçmişten Günümüze Samsun’un Kültürel Değerleri Afiş Yarışması'nda fakültemiz grafik bölümü öğrencileri dereceye girdi. Yarışmada öğrencimiz, Doğukan YILMAZ birinci olurken, Nisa Nur IŞIKOĞLU ise ikinci olmuştur. Yeliz KAHYA, Nida Nur IŞIKOĞLU ve Onurhan DEMİRSOY ise mansiyon ödülüne layık görülmüştür.