Tuğba Mermerci - "Özel ve Resmi Kurumlarda İstihdam Olanakları: Değişen Dinamikler ve İş Ortamlarında Deneyimler" Semineri

Yazar: gsf | Tarih: 19 Nisan 2024

Fakültemiz Görsel İletişim Tasarımı bölümü mezunlarından olup Xometry şirketinde Visual Communication Designer olarak çalışmalarını sürdüren Tuğba Mermerci, "YANSI - Kültür, Bilim ve Sanat Etkinlikleri" kapsamında "Özel ve Resmi Kurumlarda İstihdam Olanakları: Değişen Dinamikler ve İş Ortamlarında Deneyimler" konulu seminer düzenleyecektir. Tuğba Mermerci'nin uzaktan bağlantıyla gerçekleştireceği seminere, 25 Nisan 2024 Perşembe günü saat 13.00'da, Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'ndan katılım sağlanabilecektir. Uzaktan katılmak isteyen dinleyiciler için bağlantı linki seminer öncesi paylaşılacaktır.

• Tarih: 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Saat: 13:00
  • Yer: OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu ve Çevrimiçi (Bağlantı, sunum öncesi paylaşılacaktır.)