Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavı Duyurusu

1. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine...

Fakültelerin bölüm /program müfredatlarında yer alan B1 seviye İngilizce dersleri, 1. Sınıfta bulunan YDİ113 Yabancı Dil I- YDi114 Yabancı Dil II; 2. sınıfta bulunan YDİ213 İleri İngilizce I – YDİ214 İleri İngilizce II derslerini kapsamaktadır.

4 Ekim Çarşamba günü 9:30-12:00 saatleri arasında kendi fakülte binanızda bu dersleri kapsayan muafiyet sınavı yapılacaktır. Bu sınavdan 60- 64 arası puan alan öğrenciler, Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerinden; 65-69 puan arası alan öğrenciler İleri Yabancı Dil I dersinden; 70 ve üzeri puan alan öğrenciler İleri Yabancı Dil II dersinden muaf olurlar. Sınav gün ve saatinde kimliğinizi gösterir bir belge ile tahsis edilen yerde bulunmanız yeterlidir.