Reeder Sanat Yarışması Sergisi

Yazar: gsf | Tarih: 21 Aralık 2023

Reeder ve OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğinde düzenlenen "Reeder Sanat Yarışması Sergisi", OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecektir. Yapılan bu etkinlikle öğrencilerin sanatsal yönden gelişmesi, hayal güçlerini zenginleştirmeleri, düşünme yeteneklerinin güçlenmesi, yaşama bağlılıklarının artması, düşündüklerini biçimsel olarak ifade edebilmek için teknik bilgi ve beceriler kazanmasını sağlaması; öğrencilerin sanatsal potansiyellerini ortaya çıkarabilecekleri uygun bir ortam hazırlanması; toplumda sanata karşı ilgi uyandırmak suretiyle genç ressam adaylarının yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına vesile olmak amaçlanmaktadır.

Resim, Seramik ve Cam alanlarında eserlerin kabul edileceği yarışmanın son katılım tarihi 26 Aralık 2023 Salı günüdür. Katılmak isteyen öğrencilerin katılım formunu doldurması gerekmektedir. Yarışma sonuçları 27 Aralık'ta fakülte web sitemiz üzerinden yayınlanacaktır.

• Yarışma Konusu: Konu sınırlandırması bulunmamaktadır.
  • Son Katılım Tarihi: 26 Aralık 2023 Salı
  • Sonuç Duyuru Tarihi: 27 Aralık 2023 Çarşamba