Reeder Sanat Yarışması Sergisi Düzenlendi

Yazar: gsf | Tarih: 2 Ocak 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ile Reeder iş birliğinde, "Reeder Sanat Yarışması Sergisi" gerçekleştirildi. Sergi, OMÜ ile yerli teknoloji firması Reeder arasında imzalanan "Reeder-OMÜ Sanat ve Tasarım Akademisi" protokolü kapsamında 29 Aralık Cuma günü Reeder Fuaye Alanı'nda sergilendi. Bu kapsamda OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, genç sanatçıların yeteneklerinin ortaya çıkarılması hedeflendi.

Yarışmada resim alanında Seçkin Çoban birinci, Havvanur Yaşar ikinci, Melis Höner ise üçüncü oldu; Aleyna Musaoğlu ve Özlem Katırcıoğlu ise mansiyona layık görüldü.

Seramik ve cam alanında ise Yaren Hacer Ertek birinci, Eray Çoksert ikinci, Rabia Kara üçüncülüğü elde etti; Buse Özdemir ise mansiyon ödülü aldı.