Mezun Olacak Öğrencilerimizin Mezun Bilgi Sistemine Üyeliği Hakkında Duyuru

Üniversitemizden mezun olacak öğrencilerle; daha sonraki yıllarda iletişim ve işbirliği sağlamak, mezunlarımızı bir araya getiren etkinlikler düzenlemek, mezunlarımızla ilgili veriler toplamak, analiz etmek ve değerlendirmek, mezunların Üniversitemizle arasındaki bağlarını geliştirerek kurumsal hale getirmek amacıyla oluşturulan OMÜ Mezun Bilgi Sistemine, mezun olma durumundaki öğrencilerimizin güncel bilgi girişleri ile sisteme üye olmaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin Mezun Bilgi Sistemine üye olabilmeleri için aşağıdaki "OMÜ Mezun Bilgi Sistemine Giriş" başlığını tıklayarak sisteme girmeleri ve üç ayrı kayıtlanma adımını takip ederek kayıt yapmaları gerekmektedir. Eğer Mezun Bilgi Sistemine üye olamıyorsanız aşağıdaki Mezun Bilgi Sistemi Üyelik Formu'nu indirerek üzerindeki açıklamalara göre gerekli yerleri doldurup form üzerinde verilen mail adresine gönderebilirsiniz.

OMÜ Mezun Bilgi Sistemine Giriş Yapmak İçin Tıklayınız.

Mezun Bilgi Sistemi Üyelik Formunu İndirmek İçin Tıklayınız. PP.1.3.FR.0058-OMÜ Mezun Bilgi Sistemi Üyelik Bilgi Formu.pdf

Not: Enstitülere ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na; diplomasını almak için müracat eden mezun öğrenciler, mezun bilgi sistemine http://mbs.omu.edu.tr/ üye olduktan sonra sistemden üye olduğuna dair "P1.3.FR.0058-OMÜ Mezun Bilgi Sistemi Üyelik Formu" çıktısını teslim etmeleri gerekmektedir.

Tanıtım Afişi OMU%CC%88Mezun%20Bilgi%20Sistemi%20Tan%C4%B1t%C4%B1m%20Afis%CC%A7i%20