Üniversitemiz Öğrenci ve Mezunlarına Yönelik Fikri ve Sınai Haklar Eğitimi Hakında Duyuru

Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına yönelik; MARPATAŞ Marka ve Patent Ofisi işbirliğimizle, YESGENIUS eğitim projeleri kapsamında "Fikri ve Sınai Haklar Eğitimi" düzenlenecektir. Ücretsiz eğitim programı, 16 Aralık 2021 Perşembe günü 14:00-15:00 saatleri arasında Online olarak düzenlenecek olup etkinliğe katılanlara sertifika verilecektir.

Eğitime katılmak için, Yetenek Kapısı yetenekkapisi.org "ETKİNLİKLER" kısmından başvuru yapılması gerekmektedir. Eğitime başvuru yapan katılımcıların cep telefonu numaralarına sms ile eğitim linki iletilecek olup, katılım sertifikaları e-posta adreslerine gönderilecektir.

Etkinlik