“Cumhuriyet’in 100. Yılına Armağan” Karma Öğretim Elemanları Sergisi, Ankara’da Açıldı

Yazar: gsf | Tarih: 22 Kasım 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanlarının ortak olarak düzenlediği ve Küratörlüğünü Doç. Dr. Tarık YAZAR ile Dr. Öğr. Üyesi Sevinç YANBEYİ BEŞER’in yaptığı “CUMHURİYETİN 100. YILINA ARMAĞAN” temalı karma öğretim elemanları sergisi 17 Kasım 2023 Cuma günü Ankara MGS Üniversitesi Sanat Galerisi’nde açıldı. Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan ÖZDEN'in katılımıyla gerçekleştirilen açılışa, iki üniversitenin öğretim elemanları, öğrenciler ve sanat/tasarım severlerler katıldı. Ev sahipliğini Ankara MGS Üniversitesi’nin yapmış olduğu sergide Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden 24 ve Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nden 8 olmak üzere 32 Öğretim Elemanının toplam 45 çalışması yer almaktadır.

Resim, afiş tasarımları, seramik ve cam çalışmalarından oluşan karma sergi 23 Kasım 2023 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacaktır.