2023-24 Güz Yarıyılı Ders Kayıtları Açılmıştır

02.10.2023 tarihi itibariyle Güzel Sanatlar Fakültesi ders kayıtları açılmıştır. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nın ders kayıtlarıyla ilgili yayınlamış olduğu güncel duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle Üniversitemiz yeni otomasyon sistemine geçiş yapmıştır. Öğrencilerimiz, ders kayıtları ve diğer işlemleri https://ubys.omu.edu.tr adresinden sisteme girerek gerçekleştirebilmektedir. Ders kayıt işlemleri hakkında bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Tüm 1. sınıf öğrencilerimizin ders kayıtları toplu olarak yapılacaktır. 1. sınıf öğrencilerimizin ders kaydı yapmalarına gerek yoktur.

Sisteme giremiyorsanız veya şifre sorunu yaşıyorsanız ubysdestek@omu.edu.tr adresine, yaşadığınız sorunu açıklayan bir mesaj göndermeniz gerekmektedir. Sistem kaynaklı sorunlar nedeniyle hiçbir öğrencimizin mağduriyet yaşamasına izin verilmemesi adına, gerekirse ders kayıt sürelerinin uzatılacağı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından duyurulmuştur.