2021-2022 Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavına Girecek Adayların Listesi

2021-2022 Öğretim yılında Fakültemiz Grafik Bölümü, Resim Bölümü ile Seramik ve Cam Bölümleri Özel Yetenek Sınavlarına girecek adayların listesi ekte bulunmaktadır.

Grafik Bölümü Özel Yetenek Sınavı 23 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.30'da Güzel Sanatlar Fakültesinde yapılacaktır. Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı 24 Ağustos 2021 tarihinde saat 10.30'da Güzel Sanatlar Fakültesinde yapılacaktır. Seramik ve Cam Bölümü Özel Yetenek Sınavı 24 Ağustos 2021 tarihinde saat 13.30'da Güzel Sanatlar Fakültesinde yapılacaktır.

Grafik Bölümü Özel Yetenek Sınavına girecek adayların alfabetik isim sıralı listesi için Tıklayınız. Grafik Bölümü_Sınava Girecek Adaylar.pdf

Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavına girecek adayların alfabetik isim sıralı listesi için Tıklayınız. Resim Bölümü_Sınava Girecek Adaylar.pdf

Seramik ve Cam Bölümü Özel Yetenek Sınavına girecek adayların alfabetik isim sıralı listesi için Tıklayınız. Seramik ve Cam Bölümü_Sınava Girecek Adaylar.pdf