2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi, 15 Nisan Sonrası Öğretim Süreci Hakkında Duyuru

Yazar: gsf | Tarih: 8 Nisan 2021

Sevgili Öğrencilerimiz, Bildiğiniz gibi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi, öğretim sürecinin nasıl yürütüleceği Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun görüşü doğrultusunda YÖK tarafından gönderilen Covid-19 salgını önlenmesine yönelik tavsiye kararlar dikkate alınarak 25 Şubat 2021 tarihli Senato toplantısında değerlendirilmiş ve alınan karar Üniversitemiz ve Fakültemiz web sayfasında duyurulmuştu. Alınan kararlar doğrultusunda; Üniversitemizdeki eğitim birimlerimizde Teorik derslerin uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacağı, uygulamalı derslerin de Nisan ayının ikinci yarısından itibaren ilgili eğitim birimlerinin kurul kararları doğrultusunda planlanacağı belirtilmişti.

Fakülte kurulumuzun almış olduğu karar gereği olarak Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Grafik Anasanat Dalı, Endüstriyel Tasarım Bölümü ile Seramik ve Cam Bölümü programlarında uzaktan eğitim-öğretime devam edilecek.

Fakültemiz Resim Bölümünde ise aşağıda belirtilen uygulamalı dersler öğrencilerin gönüllülük esasına bağlı olarak fakültede yüz yüze yapılabilecek, diğer derslerde ise uzaktan eğitim-öğretime devam edilecektir.

Fakültemizin tüm öğrencilerine duyurulur.

Gönüllülük Esasına Bağlı Olarak Fakültede Yüz Yüze Yapılabilecek Resim Bölümü Dersleri:

  1. RES204 Baskı Resim-II
  2. RES304 Duvar Resmi-II
  3. RES402 Resim Atölye-VI
  4. RES408 Mezuniyet Proje Uygulama

Fakülte Kurulu Kararı için Tıklayınız. GSF Fakülte kurulu kararı.pdf