Ayşe İri Öztürk - Grafik Ürünler Sergisi

الكاتب: gsf | تاريخ: ٦ يناير ٢٠٢٣

Öğretim Görevlisi Ayşe İri Öztürk'ün çalışmalarından oluşan Grafik Ürünler Sergisi, OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi'nde yer alacaktır. 9 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 13:30'da açılışını gerçekleştirecek olan sergi, 20 Ocak 2023 Cuma gününe kadar ziyaretçilere açık olacaktır.

Tarih: 9 Ocak 2023 Pazartesi

Saat: **13:30""

Yer: OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi


Grafik Ürünler Sergisi

Lisans eğitimini 2014 yılında Marmara Üniversitesi GSF Grafik Bölümü’nde bölüm birincisi olarak, yüksek lisans eğimini 2017 yılında Yeditepe Üniversitesi GSF Grafik Bölümü’nde üstün başarı bursuyla, doktora eğitimini ise 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık alanında tamamladı. 2017 - 2020 yılları arasında İstanbul Gedik Üniversitesi ve 2020 yılında İstanbul Haliç Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Akademi öncesi kurumsal kimlik, editoryal tasarım, karakter tasarımı gibi çalışmalara odaklanan OCW ve pul ajans gibi tasarım stüdyolarında Art direktör olarak görev aldı. Lisans eğitiminden itibaren ulusal ve uluslararası birçok sergi ve yarışmaya katılmiş, etkinliklerde yer almıştır.

Bu sergi kapsamında 2012 yılından bu yana gerçekleştirdiği ödüllü ve sergilenmiş tasarımlardan bir seçki yer almaktadır. Ambalaj tasarımı, ürün tasarımı, afiş tasarımı, illüstrasyon ve mono baskı gibi geniş bir tematik yelpazeye sahiptir.