Fakültemiz Engellilerle İlgili "Mekanda Erişim" Konusunda "Turuncu Bayrak" Adayı Olmaya Hak Kazandı.

Yazar: gsf | Tarih: 18 Eylül 2020

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından düzenlenen “Mekânda Erişebilirlik” kategorisini temsil eden turuncu bayrağı almaya hak kazananlar ve ödüle aday olmaya hak kazanan birimlere Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Senato toplantısı öncesinde belgeleri takdim edildi.

Rektörlük Senato Salonu'nda yapılan ödül töreninde Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, OMÜ’nün engelsiz bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek ödül almaya hak kazanan 6 birim ile ödüle aday olmaya hak kazanan 10 birime belgelerini verdi.

Fakültemiz engellilerle ilgili "MEKANDA ERİŞİM" konusunda yapılmış olan düzenlemelerden dolayı "Turuncu Bayrak" adayı olmaya hak kazanmıştır. Belge, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal tarafından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Tomak'a verilmiştir.

OMÜ’de Mekânda Erişilebilirlik Ödül Töreni için tıklayınız.