Yazar: gsf | Tarih: 29 Ağustos 2020

T. C. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Anasanat Dalı, Resim Bölümü, Seramik ve Cam Bölümü Giriş-Özel Yetenek Sınavı Sonuçları Açıklandı. Sınav sonuçlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Anasanat Dalı Giriş-Özel Yetenek Sınavı Kazananlar Asıl Listesi için tıklayınız.

Grafik Anasanat Dalı_ Kazananlar Asıl Liste.pdf

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Grafik Anasanat Dalı Giriş-Özel Yetenek Sınavı Yedek Listesi için tıklayınız.

Grafik Anasanat Dalı Yedek Liste.pdf

Resim Bölümü Giriş-Özel Yetenek Sınavı Kazananlar Asıl Liste ve Yedek Listesi için tıklayınız.

Resim Bölümü Kazananlar Asıl ve Yedek Liste.pdf

Seramik ve Cam Bölümü Giriş-Özel Yetenek Sınavı Kazananlar Asıl Listesi için tıklayınız.

Seramik ve Cam Bölümü Kazananlar Asıl Liste.pdf

Kesin Kayıt Tarihleri, Yeri ve Gerekli Belgeler

Kazanan Asıl Adayların Kesin Kayıt Tarihleri: 31 Ağustos - 04 Eylül 2020

Yedek Adayların Kesin Kayıt Tarihleri: 07 - 09 Eylül 2020

Kesin Kayıt Yeri: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. Lise Diploması
  2. ÖSYM Sonuç Belgesi
  3. Kimlik Belgesi
  4. İki Adet Vesikalık Fotoğraf

Kesin kayıtlar şahsen yapılacaktır. Posta ile müracaat kabul edilmez. Kesin kayıt sürecinde pandemi nedeniyle sosyal mesafeye dikkat edilecek ve maske kullanılacaktır.