Fakültemiz Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Memduh ERKİN Hocamız Tedavi Gördüğü Hastanede Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur.

Yazar: gsf | Tarih: 21 Mart 2020

Fakültemiz Emekli Öğretim Üyesi ve Güzel Sanatlar Fakültemiz Kurucusu Değerli Hocamız Prof. Dr. Memduh ERKİN yakalındığı amansız hastalığa yenik düşerek emanetini teslim etmiş, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Allah Rahmet eylesin başımız sağolsun.

Merhum Hocamızın Cenazesi 14 Mart 2020 Cumartesi günü, saat 11:00'de Güzel Sanatlar Kampüsü'nde düzenlenecek törenden sonra öğle namazını müteakip Büyük Cami'den kaldırılacak ve Atakum Büyükoyumca Köyü Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Değerli Hocamıza Allah'tan Rahmet; kederli ailesine, OMÜ ailesine, yakınları, öğrencileri ile sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.