Ders Kaydı Hakkında Duyuru

Yazar: gsf | Tarih: 2 Ekim 2020

Ders Kaydı Hakkında Duyuru

Fakültemiz ders kayıtları 26 Eylül – 04 Ekim 2020 tarihleri arasında Üniversitemizin https://ubs.omu.edu.tr/ web adresindeki Öğrenci Bilgi Sisteminden yapılacaktır. Tüm öğrencilerimiz sisteme kullanıcı adı ve şifreleriyle girerek Kayıt Yenileme (Ders Seçme) İşlemleri kısmından ders seçimi yaparak Danışman onayına göndermeleri gerekmektedir. Ders seçiminde öncelikli olarak varsa alttan alınan ders/dersler seçilmelidir. Sisteme giriş yaparken kullanıcı adının başına “o” harfi ekleyerek öğrenci numarası yazılmalıdır. (ÖRN: öğrenci numarası 20110016 ise kullanıcı adı o20110016 olacaktır). Sorularınız için Danışmanınızla bağlantı kurabilirsiniz.

Danışman iletişim bilgileri için tıklayınız. OMÜ GSF TÜM SINIF DANIŞMANLARI_2020.pdf

NOT; Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ve Endüstriyel Tasarım Bölümlerinde öğrenci sayılarının fazla olması nedeniyle gruplara ayrılmışlardır. Her öğrenci ders seçiminde kendi grubuna ait olan dersi seçmelidir.

A ve B Grupları Şu şekilde oluşturulmuştur; Öğrenci numarasının son rakkamı tek olanlar ‘A’ grubu, çift olanlar ise ‘B’ grubudur. (ÖRN: numarası 20110013 olan öğrenci ‘A’ grubu, 20110014 olan öğrenci ‘B’ grubundadır). Yalnız, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıflar alttan ders alan öğrencilerle birlikte 3 grup olduğu için grupların oluşumunda bu uygulamadan farklı sıralama yapılmıştır.

Gruplara ayrılan sınıf listeleri aşağıdaki gibidir.

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 1. Sınıf ‘A’ Grubu listesi için Tıklayınız. GİT 1A GRUBU.pdf

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 1. Sınıf ‘B’ Grubu listesi için Tıklayınız. GİT 1B GRUBU.pdf

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2. Sınıf ‘A’ Grubu listesi için Tıklayınız. GİT 2A GRUBU.pdf

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 2. Sınıf ‘B’ Grubu listesi için Tıklayınız. GİT 2B GRUBU.pdf

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıf ‘A’ Grubu listesi için Tıklayınız. GİT-4A GRUBU.pdf

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıf ‘B’ Grubu listesi için Tıklayınız. GİT-4B GRUBU.pdf

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü 4. Sınıf ‘C’ Grubu listesi için Tıklayınız. GİT-4C GRUBU.pdf

Endüstriyel Tasarım Bölümü 1. Sınıf ‘A’ Grubu listesi için Tıklayınız. ETA 1A GRUBU.pdf

Endüstriyel Tasarım Bölümü 1. Sınıf ‘B’ Grubu listesi için Tıklayınız. ETA 1B GRUBU.pdf

Endüstriyel Tasarım Bölümü 2. Sınıf ‘A’ Grubu listesi için Tıklayınız. ETA 2A GRUBU.pdf

Endüstriyel Tasarım Bölümü 2. Sınıf ‘B’ Grubu listesi için Tıklayınız. ETA 2B GRUBU.pdf

Online Dersler Nasıl Yapılacak? Sıkça Sorulan Sorular İçin Tıklayınız.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtları Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız.