Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi Sanal Ortamda

Author: gsf | Date: July 14, 2020

Fakültemizin her yıl yoğun katılımla gerçekleştirdiği mezuniyet sergileri, Covid-19 (koronavirüs) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bu yıl sanal ortama taşındı.

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Sanal Mezuniyet Sergisinde Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Resim Bölümü ve Seramik ve Cam Bölümlerinden toplam 35 öğrencinin 120 çalışması sanal ortama taşınarak internet yoluyla sanatseverlerin ilgi ve beğenisine sunuldu.

Sergide; öğrencilerin eğitim-öğretim sürecinde tasarladıkları afiş tasarımları, basın ilanı tasarımları, dergi tasarımları, broşür tasarımları, infografikler, kurumsal kimlik tasarımları, ambalaj tasarımları, etiket tasarımları, stand tasarımları, albüm kapağı tasarımları, mobil uygulama arayüz tasarımları, katalog tasarımları, resim çalışmaları, seramik çalışmaları ve cam tasarımları gibi farklı türde eserler yer aldı. Öğrenciler, mezuniyet sergilerinin dijital ortamda sunulmasıyla farklı bakış açıları ve sanatsal duyarlılıkla ürettikleri eserlerini teknolojinin sunduğu olanaklardan yararlanarak daha çok kişiye ulaştırma fırsatı buldu.

Hem öğrencilerimizi hem de öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, mezun olan tüm öğrencilerimize sanat dolu bir yaşam temenni ediyoruz.

Sanal Mezuniyet Sergisi’ne ulaşmak için Tıklayınız.

OMÜ Web sayfasındaki sergi haberi için tıklayınız.

Sanal Sergi Bağlantı Adresi:

https://tinyurl.com/omugsfsergi